product
aqua viva
AQUA VIVA LOGO

Aqua Viva - ons product

Ontdek wat Aqua Viva u te bieden heeft

Luchtzuivering

Aromatherapie

Dieptereiniging

AQUA VIVA LOGO

Schoonmaaksysteem

Wassysteem


LUCHTZUIVERING EN -BEVOCHTIGING 


Aqua Viva reinigt de lucht in de kamer tot nagenoeg 100%, regelt tegelijkertijd de luchtvochtigheid en heeft dus een impact op een gezonde omgeving. Aqua Viva wordt aanbevolen voor astmapatiënten, allergische personen en iedereen die een gezonde leefomgeving op prijs stelt.

Onze Aqua Viva is een officieel erkende luchtreiniger en kreeg de PLUS X AWARD voor INNOVATIE, DESIGN en FUNCTIONALITEIT

silver award
patent luchtzuivering
+X award
award aqua viva
silver award
usa award
AQUA VIVA OLIE


AROMATHERAPIEDoor geselecteerde etherische oliën aan het water van het toestel toe te voegen, bereiken we de aromatherapeutische activiteit, die ons algemeen welzijn verbetert en de fysieke en spirituele activiteit stimuleert. Aromatherapie neutraliseert ook de meest hardnekkige geuren zoals tabaksrook, dierlijke geur, geur uit de keuken, enz…

VRIJWEL 100% PROPER


Het Aqua Viva high-power-schoonmaaksysteem met waterfilter gebruikt water als het sterkste natuurlijke element om het fijnste stof, vuil en onaangename geuren op te vangen terwijl andere microscopisch kleine deeltjes gevangen blijven in het hepa-neutralisatiesysteem. De separator in het systeem roteert met 23.000 – 30.000 rotaties per minuut. Daardoor scheidt deze vuil en stofdeeltjes vanuit de lucht, de lucht van het water en het water van de motor.

 

Deze filtratie met drie niveaus elimineert nagenoeg 100% van de vervuiling binnen uw woning.

STOFZUIGER WATERFILTER
AQUA VIVA COMPLETE SET


MULTIFUNCTIONEELAqua Viva biedt naast het krachtig zuigend droog- en nat reinigen de mogelijkheid tot dieptereinigen van sofa's, tapijten en matrassen en reinigt tegelijkertijd de lucht.

 

Verder biedt de Aqua Viva washing set een was- en shamponeersysteem dat onmisbaar is voor het wassen van tapijten, zetels, matrassen,... Maar ook het poetsen van ramen of een licht schuursysteem voor vloeren.

 

Kortom Aqua Viva is hét multifunctioneel reinigingstoestel van de nieuwste generatie!

 

 

THOUSANDS HAVE LIVED WITHOUT LOVE, NOT ONE WITHOUT AIR

Bezoek de internationale website van Aqua Viva

 

WWW.AQUAVIVASYSTEM.COM

stofzuiger waterfilter
waterstofzuiger
banner-aqua-viva
 aqua viva international

Of like ons op Facebook