Nature Clean bv
meer lezen

Aqua Viva hét

multifunctionele luchtzuiveringstoestel van de nieuwste generatie!

Reinigt de lucht in de kamer tot nagenoeg 100%

Over ons

In ons bedrijf geloven we dat gezondheid en welzijn de basis vormen voor een succesvol en gelukkig leven.


Met toegewijd teamwerk bouwen we vertrouwen op bij onze klanten en zakenpartners en delen we met hen onze visie op een beter, verantwoordelijker en gezonder leven.


Schoonmaken zoals de natuur dat doet is ons motto en onze leidraad voor 'global awareness' en het behoud van een gezonde leefomgeving. Met dit en onze visie in gedachten verdelen we producten voor het bouwen aan een gezonde toekomst. Wij geloven in een directe aanpak om u zo de beste service te bieden.

De voordelen van Aqua Viva

Luchtzuivering en -bevochtiging

Aqua Viva reinigt de lucht in de kamer tot nagenoeg 100%. Stof, bacteriën en stikstof worden uit de lucht gewassen.

Daarnaast wordt ook de luchtvochtigheid geregeld, wat een impact heeft op de luchtkwaliteit. Aqua Viva wordt aanbevolen voor astmapatiënten, allergische personen en iedereen die een gezonde leefomgeving op prijs stelt.

Aromatherapie

Door geselecteerde etherische oliën aan het water toe te voegen, bereiken we de aromatherapeutische activiteit, die het algemeen welzijn verbetert en de fysieke en spirituele activiteit stimuleert. Aromatherapie neutraliseert de meest hardnekkige geuren zoals tabaksrook, dierlijke geuren, nare keuken geurtjes, enz…

100% proper

Het high-power-schoonmaaksysteem met waterfilter gebruikt water als het sterkste natuurlijke element om het fijnste stof, het vuil en onaangename geuren op te vangen. De separator scheidt deze vuil en stofdeeltjes vanuit de lucht, de lucht van het water en het water van de motor. Deze filtratie met drie niveaus elimineert nagenoeg 100% van de vervuiling binnen uw woning.

Multifunctioneel

Naast het krachtig zuigend droog- en nat reinigen is er ook de mogelijkheid tot dieptereinigen van sofa's, tapijten en matrassen.

Kortom Aqua Viva is hét multifunctioneel reinigingstoestel van de nieuwste generatie! Een echte alleskunner!

Kom jij langs om alle mogelijkheden te ontdekken?


Deze krachtige allesreiniger met waterfilter gebruikt de kracht van water om de lucht te wassen - net zoals de natuur dat doet.

Stof, bacteriën en stikstof worden uit de lucht gewassen terwijl Aqua Viva tegelijkertijd ook de luchtvochtigheid regelt, wat een impact heeft op een gezonde luchtkwaliteit

“Super toestel voor schone lucht, stofzuiger waar er geen stof meer dwarrelt en lekker geurtje in de woonomgeving”


Katleen Van Eecke

"Zelf een demonstratie bijgewoond van de Aqua Viva en vooraf was ik behoorlijk sceptisch maar na het zien van de mogelijkheden ben ik volledig overtuigd geraakt. Nog geen seconde spijt gehad van mijn aankoop!"


Lucy de Clercq

“Ik heb al sinds jaar en dag last van astma en heb verschillende apparaten geprobeerd maar de natuurlijke vorm van luchtvochtigheid door de Aqua Viva maakt dat ik sindsdien geen last meer heb van mijn longen.

je krijgt een ander gevoel van netheid in huis.“


Emil Maes